top of page

ODM International Albania 🇦🇱

Emri im eshte Lavdije Claudia Musaj ,pergjegjesja e kesaj faqe e personi qe do te kontatoni per seksionin odm internazional ne shqiperi. Jam ne disposizion per regjistrimin dhe informazion ne shoqaten internazionale... faleminderit per vemendjen.

Abonimet tona shërbejnë kryesisht për këto qëllime:

  • * Krijimin e një rrjeti kompjuterik që lejon promovimin në aktivitetet profesionale të të gjithë anëtarëve të regjistruar në sektoret përkatëse, në aftësitë e tyre profesionale, në rajonin apo shtetin e tyre.

  • Lehtësimi i shkëmbimeve ndërkulturore në lidhje me sektorin tonë, aktivitetet e formimit profesional dhe aleancën me përdoruesit në përgjithësi.

  • Përmirësimi i marrëdhënieve multidisiplinare profesionale përmes mjekësisë manuale dhe fizike të rehabilitimit , metodologjisë se gurëve dhe fizioterapisë dhe terapisë olistike.

  • Promovoni në parandalimin dhe profilaksinë e përgjithshme të trajtimit përmes ilaçeve rehabilituese manuale dhe fizike, metodave të masazhit dhe fizioterapisë, terapive holistike ose plotësuese profesionale.

Publikime në rrjetet sociale, faqe interneti, blogje, radio dhe programe televizive apo ngjarje kulturore,

NB: marrim në konsideratë vetëm një figurë profesionale me orë studimi jo më pak se 1000 përfshirë këtu aktivitetin teorik dhe praktik. Sigurojmë se do të jetë përgjegjësia jonë vendosja në kontakt, për ata të interesuar të cilët nuk e kanë arritur ende këtë numër minimal të orëve të kërkuar, me drejtuesit e shkollave ose shoqatave të cilët janë të besuarit dhe bashkëpunëtorët tanë:

Akreditimi i mësuesve, organeve trajnuese dhe shoqatave profesionale përmes memorandumit të mirëkuptimit.

Janë në dispozicion për ata që nuk kanë akoma dokumentet e mëposhtme në gjuhën italiane:

  • "Formulari i aplikimit"

  • Standardet ndërkombëtare ODM

  • Edicioni i Drejtorisë Ndërkombëtare ODM, International 2020 (azhurnimi vjetor)

dhe disa skedarë të tjerë informativë.

Ekipi Ndërkombëtar i ODM është në dispozicion për informacione të mëtejshme dhe zhvillimin e intervisave me të interesuarit.

Tags:

Recent Posts

Featured Posts

Archive

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Basic Square
bottom of page