Albania 🇦🇱

ODM International Albania.jpg

🇲🇦 MASSEURS AKREDITAUR RENDIT PROFESIONAL TE MENAXHIMIT 

Përshëndetje Zotëri,faleminderit për kërkesën mirëpritur mik që ne pranojmë me mirënjohjeUrdhri i massagers dhe organizimit lidhur shoqatës profesionale ndërkombëtare në gjendje për të promovuar shëndetin përmes përdorimit:
 
•Nga mjekësisë rehabilitimit, manual, gur-fizioterapi dhe metoda të tjera teknike apo kurative dhe vlerësimet,
•Training,
•Publikimi i punimeve shkencore, artikuj në revista të specializuara dhe gazetat,
•Pjesëmarrja në transmetim,* Organizimi i konferencave mjekësore, ngjarje shkencore,
•Organizimi i punëtorive dhe seminareve për trajnim profesional.Ne punojmë aktualisht me shëndetësore dhe sociale figurave të ndryshme, qendrat universitare, Spas, shkolla terapi masazh dhe shoqatat në 28 vende të ndryshme.Zyra jonë e regjistruar është e vendosur aktualisht në Zvicër.Ne jemi vazhdimisht në kërkim bashkëpunimin e objekteve të përshtatshme për hapjen eventual të zyrave të reja rajonale e zonës, apo kantonale.Një marrëveshje me sigurim shëndetësor zviceranAffiliated CSEN / CONI Milano, ItalyNë bashkëpunim me fakultetin e Universitetit të fizioterapisë G. D'Annunzio Chieti, ItaliKontaktet:info International trajnim profesional 
​
odm.advice@gmail.com
https://www.odmclub.ch
​
Facebook Professional Group
​
https://www.facebook.com/groups/227531118502968/ 

 

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

​

🇲🇦 Claudia Rexhaj

ordinedeimassaggiatori@gmail.com

🇲🇦 Claudia Rexhaj

n° reg. ODM 257 /1254

Massaggiatrice Dipl. Rersp. Pubbliche Relazioni ODM Albania

Personi i kontaktit:

Claudia Rexhaj

Musaj lavdije ....massagiatrice diplomata ...nata in Albania ...diploma presa accademia ADAP ...Messina

​

Anetare te dashur, duke u perditesuar faqen zyrtare

 te trupit tone profesional, 

ne kemi mundesine dhe kenaqesine per te hyre nen

titullin; agenda ngjarjet nderkombetare : 

prezantimi i aktiviteteve tuaja profesionale ne lidhje me

terapi masazh: 

kurse trajnimi Professionale ,

 konvente e seminare, 

ngjarje kulturore te organizuara ne rajonin tuaj osé ne

 vendin e derguar

sintenizoje ate ne te gjitha materialet e shoqeroje me

data pershkrimin e veprimtarise

me indirizi,  faqe apo e-mail o nr telefoni 

◄

1 / 1

►

Please reload